Електромонтаж - що це таке? | "АМПЕРАЖ" ☎ (098) 113-19-13

Чому обирають саме нас

1

Ми завжди враховуємо
індивідуальні вподобання
та вподобання клієнтів

2

Ми чітко дотримуємося
встановлених термінів
виконаних робіт

3

Наші ціни Вас приємно
здивують

UA RU

Електромонтаж - що це таке?

Ампераж

У сучасному світі нам надзвичайно важко уявити своє життя без електрики. Щоб ефективно використовувати електроенергію, потрібно забезпечити грамотне проектування, високопрофесійний монтаж і обслуговування електричних мереж.

Електричні мережі можуть бути як внутрішні так і зовнішні.


Ампераж

Електромонтаж зовнішніх мереж може включати в себе прокладку і ремонт кабельної лінії 0,4-10 кВ, установку та реконструкцію трансформаторних і розподільних підстанцій, установку опор освітлення, будівництво повітряних ліній електропередачі, заземлення.Одним словом, все те, що виходить за стіни будівель та споруд. Монтаж зовнішніх мереж здійснюється згідно з проектною документацією узгодженої з електропередавальною організацією.


Ампераж Електромонтаж внутрішніх мереж - це електромонтажні роботи з освітлення квартир, офісів, котеджів, складів, магазинів, заводів; монтаж головних розподільних щитів, щитів обліку та іншого щитового обладнання.[/caption]

Якщо Вам потрібна якісна консультація щодо електромонтажних робіт, звертайтеся до наших спеціалістів з компанії "АМПЕРАЖ" 📲+38 (098) 113 19 13.

Електромонтаж - це те, що ми робимо професійно! Завжди будемо раді допомогти Вам!

*
TOP