Освітлення в стилі лофт - Компанія "АМПЕРАЖ"

Чому обирають саме нас

1

Ми завжди враховуємо
індивідуальні вподобання
та вподобання клієнтів

2

Ми чітко дотримуємося
встановлених термінів
виконаних робіт

3

Наші ціни Вас приємно
здивують

UA RU

Освітлення в стилі лофт

Освещение в стиле Loft

Освітлення в стилі лофт 

Інтер’єр в стилі лофт (від амер. Loft – «горище») або як його ще називають індустріальний стиль з’явився в 30-40 х роках XX-го століття у США. У той період у країні панувала Велика депресія. У великих промислових містах ціни на землю різко зросли, і власники підприємств стали одне, за одним залишили приміщення та переміщати виробництво на околиці. Відтак просторі будівлі з високими стелями та великими вікнами почали пустувати. Але не довго… Оскільки ціни на покинуті приміщення були набагато дешевими і мали цікаві архітектурні особливості, вони стали дуже популярними серед аристократів, музикантів та художників. Вони з радістю почали влаштовувати в них студії, галереї та житлові приміщення.

Щороку популярність промислового стилю тільки зростає, і це не дивно. Велика кількість вільного простору дуже популярна серед молодих, творчих людей.

Що саме характеризує стиль лофт?

Цегляні стіни, відкрита електропроводка, дерев'яні балки, вінтажні вироби у поєднанні з унікальними, сучасними деталями, металеві полиці та просторі приміщення з мінімальною кількість меблів.

Освітлення відіграє одну з головних ролей у створенні промислового стилю лофт. Воно має бути ретельно продумане, адже одна повішена люстра не зможе дати потрібну кількість світла і закцентувати на предметах інтер’єру, що є дуже важливим в індустріальному стилі.


Освещение в стиле Loft

Освітлення в стилі лофт використовують для зонування приміщення

Звичайно, досить складно великі просторі приміщення без перегородок і дверей розділити на різні зони, але, використовуючи відповідні світильники, це питання вирішити легко. Використовуйте свічки для підвісних світильників, настільні світильники та світлодіодні смужки для створення акцентів на елементи інтер'єру, такі як: аксесуари, скульптури, цегляні стіни та підвісні картини. Для робочих зон вішайте пряме, функціональне освітлення, висоту якого можна регулювати.

Торшери – знахідка в освітленні в стилі лофт. Їх можна перемістити в потрібну зону: для читання чи спілкування. За дизайном вони можуть нагадувати прожектори, які використовують фотографи в студії, можуть бути оздоблені тканинними відтінками та дерев'яною підставкою. Головна ідея - створення гармонійної атмосфери всього інтер'єру та елементів.

Що стосується підвісних світильників для забезпечення додаткового світла використовують поворотне освітлення, встановлюючи системи на стелі, безпосередньо на балки, або натягуючи їх між стінками.

Підвісні світильники з підвісними виступами виглядають дуже цікаво. Зазвичай, їх встановлюють групами, щоб отримати необхідну кількість освітлення, збираючи їх у вражаючу композицію.

Спеціалісти компанії «АМПЕРАЖ» втілять унікальні задуми та  проекти з освітлення в стилі лофт Вашого приміщення. Звертайтесь до нас за додатковою консультацією, будемо раді співпраці.

*
TOP